Mijn Boeken

Vanaf 2012 ben ik gaan schrijven met het doel informatie over processen van de mens te delen. Mijn uitgever is Bravenewbooks.com

  1. Mijn eerste boek gaat over de ontwikkeling van een gelukkig kind (2012).
  2. Mijn tweede boek verdiept zich in de rol van afhankelijkheid in ons leven. Wij zijn als mens afhankelijker van elkaar dan we denken of willen zijn (2015).
  3. Mijn derde boek duikt in een systemsiche benadering van onze relaties (2016).
  4. Mijn vierde boek is een juweeltje. Het gaat over de essentie van het leven en de zoektocht naar de balans tussen vertrouwen & wantrouwen. Het gaat ook een stuk over mijn eigen levenservaringen. (2019).
  5. De rode draad in mijn ontdekkingen spiegelt zich steeds naar de waardering van jezelf. Ik ontwikkelde trainingen of trajecten om clienten verder te helpen. Met tot gevolg een Werkboek om je zelfwaardering te verhogen (2018). Erg duur boek, maar wel het beste verkocht. 

mijn boeken 2

Mijn mooiste boek kwam pas in 2020 uit: Het totale concept van zelfwaardering. De basis van mijn vier nieuwe werkboeken om via zelfstudie je zelfwaardering te verhogen en je problemen achter je te laten. De basis voor mijn e-learning, de digitale oplossing om via zelfstudie het proces van verhoging van je zelfwaardering vorm te geven. 

werkboeken

 Meer dan 2300 pagina's studiemateriaal, opdrachten en oefeningen om met zelfstudie je zelfwaardering te verhogen. Als vervanger van het boek Verhoog je Zelfwaardering (504 pagina's). Uitgave: 2024. Vanuit dee boeken is nu ook een digitale versie gemaakt met eigen journaal over je eigen bevindingen, een E-Learning. (www.zelfwaardering.com)

Mijn uitgever

Contact

Ruud van Lent
Calèche 20
5146 BG Waalwijk
Noord Brabant
Telefoonnummer: 06 - 10 266 452
E-mailadres: info@ruudvanlent.nl
linkedIn
Sluiten

Loop jij kans op een burn out?

Wil jij weten hoe het écht met jou gaat en of jij kans loopt op een burn-out?

Met onze gratis burn-out test kun jij binnen enkele minuten ontdekken hoe het met jouw mentale gezondheid gesteld is. De test bestaat uit 12 vragen die jou helpen bij het herkennen van signalen en symptomen van burn-out.

Het is belangrijk om regelmatig stil te staan bij jouw eigen welzijn en te zorgen voor een gezonde balans tussen werk en privé.
Gun jezelf de tijd om te ontdekken hoe het écht met jou gaat en voorkom dat je overbelast raakt.
Start GRATIS test
Nee dank je.