Heb je behoefte aan persoonlijke hulp?

Individuele coachingsgesprekken, live of online

Je loopt vast in een probleem en je komt er niet uit. Er komt veel op je af. Er is bijvoorbeeld twijfel. Je bent op zoek naar een sparringpartner of wellicht een mediator of mentor. 
Tijdens een kennismakingsgesprek stellen we vast wat je nodig hebt. Zo kan ik de vorm van ondersteuning op jouw afstemmen.

 

Coaching

Coaching is een vorm van ondersteuning uit de positieve psychologie, waarbij gekeken wordt naar de toekomst. Je wilt iets opgelost hebben, uitgezocht hebben of weet totaal niet wat je wilt. Je zoekt naar antwoorden, mogelijkheden of je wilt gewoon gespiegeld worden om te ontdekken hoe je verder kunt.

Coaching is een krachtig hulpmiddel voor iedereen die streeft naar persoonlijke en professionele groei. Het biedt een gestructureerde aanpak om doelen te bereiken, vaardigheden te ontwikkelen en positieve verandering te stimuleren. Door de samenwerking met een coach kunnen individuen hun volledige potentieel ontdekken en benutten.

Iedereen kan gecoacht worden, echter je hulpvraag bepaalt hoe je het beste gecoacht kunt worden.

Iedere coach maakt gebruik van verschillende coachtechnieken. Het is belangrijk dat de coach aan kan sluiten bij jouw hulpvraag. Ik schakel met mijn aanpak over naar wat jij wilt bereiken. Daarvoor heb ik diverse coach-technieken in huis. Zo is ontwikkelingsgericht coachen afgestemd op het formuleren van een ontwikkeling. Een conclusie staat niet vast, een doel is er niet. Jouw ontwikkeling brengt je ergens zoals jij jezelf wilt ontwikkelen. Je kunt mij ook ontmoeten als je een Mindset Coach nodig hebt. 

Het zelfvertrouwen dat je denkt nodig te hebben om iets nieuws te ondernemen krijg je nadat je het hebt ondernomen

Heb jij een doel voor ogen en je weet niet hoe je dat doel kunt bereiken, dan is procesgericht coachen een instrument. Zit je in een conflict wordt oplossingsgericht coachen aanbevolen. Ook goed te gebruiken als je twijfelt. Heb je te maken met anderen (gezin, afdeling) dan krijg je te maken met systemen (patronen). Hiervoor is systemisch coachen weer een optie. Hoor je bij de top (CEO, directeur, executive) wil je ook wel eens een sparringpartner op hetzelfde niveau ontmoeten? Vanwege mijn eigen ontwikkeling en ervaringen kan ik je mentor zijn.

Vooral de Zzp’er kan weleens vastlopen in eigen gedachtes. Dat veroorzaakt onrust en stress. Niet nodig, want een coachgesprek helpt je verder te komen.

Een laag zelfbeeld en ongezonde afhankelijkheid zijn oorzaken van pleasegedrag

 

Ruud van Lent - voor coaching en psychotherapie, specialist in zelfwaardering.  

Contact

Ruud van Lent
Calèche 20
5146 BG Waalwijk
Noord Brabant
Telefoonnummer: 06 - 10 266 452
E-mailadres: info@ruudvanlent.nl
linkedIn
Sluiten

Loop jij kans op een burn out?

Wil jij weten hoe het écht met jou gaat en of jij kans loopt op een burn-out?

Met onze gratis burn-out test kun jij binnen enkele minuten ontdekken hoe het met jouw mentale gezondheid gesteld is. De test bestaat uit 12 vragen die jou helpen bij het herkennen van signalen en symptomen van burn-out.

Het is belangrijk om regelmatig stil te staan bij jouw eigen welzijn en te zorgen voor een gezonde balans tussen werk en privé.
Gun jezelf de tijd om te ontdekken hoe het écht met jou gaat en voorkom dat je overbelast raakt.
Start GRATIS test
Nee dank je.