Verhoog je zelfwaardering

Wil jij een blijvende betere versie van jezelf worden? Alles heeft te maken met je zelfwaardering. Je opvoeding, je gemaakte keuzes, jouw levenservaring, trauma’s zorgen voor ruis in je leven. Zoals wij ons gedragen geeft meestal meer last dan lust, meer onrust dan rust. Kun jij jezelf zijn? Diegene die je werkelijk bent? Of ben je nog de aangepaste versie? Verhoog je zelfwaardering en je komt steeds dichter bij jezelf wie je wilt zijn.

Het gevaar van een lage zelfwaardering is een ontwikkeling van depressieve gevoelens, of juist een ontwikkeling van burn-out. Mocht je daar last van hebben dan wordt het tijd om een afspraak te maken voor nadere kennismaking. Een traject om je zelfwaardering te verhogen is een bundeling van technieken uit coaching en voor verwerking bestaat het uit interventies uit de psychotherapie.

Wat is zelfwaardering

De opbouw van zelfwaardering gedurende je leven lijkt op het bouwen van een huis. Iedere levensfase zorgt voor een natuurlijke ontwikkeling. Je omgeving zorgt ervoor dat jij je gaat aanpassen. Deze vaak noodzakelijke aanpassing zorgt voor ons gedrag. Het verwijdert ons van onze kern en verlaagt de zelfwaardering. Heb je later last van veel twijfels, dan spreken wij over een te kort aan zelfvertrouwen. Vraag jij te veel van je zelf of wil je het iedereen naar de zin maken krijg je een te kort aan respect. Gedragingen zijn aangeleerd en kunnen dus worden afgeleerd of omgebogen worden naar betere, fijnere gevoelens.

Mijn meerwaarde voor jou

30 jaar onderzoek, studie en congresbezoek heeft mij inspiratie gegeven, de kern van problemen, hulpvragen vast te stellen. In mijn zoektocht naar een betere versie van mijzelf, ervaarde ik dat mijn grootste probleem “het gevoel van afwijzing” was. Mijn gedragingen waren gericht op het verkrijgen van erkenning. Streberig, eisend, afhankelijk van reacties, pleasend. Ik was meer bezig met mijzelf onderuit te halen en fouten te maken, dan gebruik te maken van mijn kwaliteiten. Mijn nieuwsgierigheid en gedrevenheid zorgde voor verdiepend onderzoek naar wie ik nu echt ben. Ik ontdekte mijn kracht: geloof in mijzelf. Mijn zelfvertrouwen groeide en daarmee ook mijn zelfrespect. Pas later kon ik liefdevol of Compassievol naar mijzelf kijken.

Vanaf 2009 heb ik modules ontwikkeld om zelfwaardering blijvend te verhogen. Ik bied de modules op maat aan hetgeen jij nodig hebt. Inmiddels heb ik diverse boeken en magazines geschreven over het thema.

Meet de hoogte van jouw zelfwaardering

Ik ontwikkelde een meetbare vragenlijst om zelfwaardering vast te leggen. Ik nodig je uit om de test te maken om de hoogte van jouw probleem vast te stellen. Ga je met mij verder in gesprek over mijn aanbod van trajecten om je zelfwaardering te verhogen, krijg je een verdiepende vragenlijst om te beantwoorden. Je krijgt een “op maat” gemaakte aanbieding van het traject om je zelfwaardering te verhogen.

Neem voor onderstaande test de tijd, het kost even wat van je tijd maar geeft je zoveel inzicht in je eigen situatie.

  • Per mail krijg je een globaal advies toegestuurd.
  • Mocht je verdieping willen krijg je een link toegestuurd voor de verdiepende test.
  • Uit het resultaat volgt een op maat offerte over traject en kosten.
  • Bonus: je krijgt na het invullen van de korte test uitleg over zelfwaardering toegestuurd in pdf vorm.

Doe de test

Resultaat

Scoor je lager dan een 7 in het heden, dan heeft het zin een traject te volgen om je zelfwaardering te verhogen.

indicator 

 

Aanbod

aanbod

 

Voor meer informatie www.zelfwaardering.com (augustus 2024)

Contact

Ruud van Lent
Calèche 20
5146 BG Waalwijk
Noord Brabant
Telefoonnummer: 06 - 10 266 452
E-mailadres: info@ruudvanlent.nl
linkedIn
Sluiten

Loop jij kans op een burn out?

Wil jij weten hoe het écht met jou gaat en of jij kans loopt op een burn-out?

Met onze gratis burn-out test kun jij binnen enkele minuten ontdekken hoe het met jouw mentale gezondheid gesteld is. De test bestaat uit 12 vragen die jou helpen bij het herkennen van signalen en symptomen van burn-out.

Het is belangrijk om regelmatig stil te staan bij jouw eigen welzijn en te zorgen voor een gezonde balans tussen werk en privé.
Gun jezelf de tijd om te ontdekken hoe het écht met jou gaat en voorkom dat je overbelast raakt.
Start GRATIS test
Nee dank je.