Ik ben Ruud van Lent

Voor Psychotherapie & Coaching in Waalwijk

Worstel je met ernstige psychologische klachten en zoek je een psycholoog in de omgeving waalwijk? Ik help mensen met onder andere Burn Out, depressie of andere psychische klachten. Wil je gelijk meer weten, schroom dan niet om direct contact met mij op te nemen. Natuurlijk probeer ik je ook via de website meer informatie te geven.

Home > >

Psychotherapie waalwijk

Psychotherapie is een vorm van gesprekstherapie. Als je psychotherapie krijgt, voer je een aantal gesprekken met een therapeut. Dat is meer dan 'gewoon praten': je leert in psychotherapie onder andere wat je zelf kunt doen om jouw klachten te verminderen.

Ik ben Ruud van Lent en kan jou helpen met diverse mentale problemen.

Ben jij op zoek naar een professionele en geschoolde therapeut om jou te helpen met angsten, depressie, stress, negatief zelfbeeld, lage zelfwaardering en andere vervelende gevoelens. Dan vertel ik je graag meer.

Psychotherapie is meer dan 'gewoon praten': je leert in de gesprekken met Ruud van Lent wat je zelf kunt doen om jouw klachten te verminderen. Door bewust te worden van jouw eigen mindset, die zich al vanaf jouw geboorte heeft ontwikkeld, leer je hoe jij in het leven staat, wat je bezighoudt en waar jouw interesses liggen.

Jarenlang heb ik mij gespecialiseerd en ervaring met psychotherapie en op het gebied van zelfwaardering. Vele mensen mocht ik succesvol helpen met diverse mentale problemen. Door persoonlijke en op maat gemaakte aanpak, kan ik jou helpen om jouw mentale obstakels te overwinnen.

Meer over psychotherapie

Even bellen?

Hoewel de ultieme probleemoplosser niet bestaat, is er wel degelijk een hulpverlener die beter bij jou past dan de ander. Wil jij erachter komen of wij een match zijn? Maak dan nu een belafspraak en laat mij jouw angel ontdekken.

Ik begrijp dat het soms lastig kan zijn om de juiste hulpverlener te vinden. Daarom bied ik jou de mogelijkheid om kennis te maken en te bepalen of wij bij elkaar passen. Tijdens ons gesprek zal ik naar jouw verhaal luisteren en ontdekken waar de pijn, stress of obstakels zitten.

Mijn grootste talent is om jouw potentie te zien en kansen te creëren om beter te worden. Dus waar wacht je nog op? Maak nu een belafspraak en ontdek wat ik voor jou kan betekenen!

Ik wil graag eens vrijblijvend bellen

Over Ruud

Contact

Ruud van Lent
Calèche 20
5146 BG Waalwijk
Noord Brabant
Telefoonnummer: 06 - 10 266 452
E-mailadres: info@ruudvanlent.nl
linkedIn
Sluiten

Loop jij kans op een burn out?

Wil jij weten hoe het écht met jou gaat en of jij kans loopt op een burn-out?

Met onze gratis burn-out test kun jij binnen enkele minuten ontdekken hoe het met jouw mentale gezondheid gesteld is. De test bestaat uit 12 vragen die jou helpen bij het herkennen van signalen en symptomen van burn-out.

Het is belangrijk om regelmatig stil te staan bij jouw eigen welzijn en te zorgen voor een gezonde balans tussen werk en privé.
Gun jezelf de tijd om te ontdekken hoe het écht met jou gaat en voorkom dat je overbelast raakt.
Start GRATIS test
Nee dank je.