Ik ben Ruud van Lent

Voor Psychotherapie & Coaching in Waalwijk

Worstel je met ernstige psychologische klachten en zoek je een psycholoog in de omgeving waalwijk? Ik help mensen met onder andere Burn Out, depressie of andere psychische klachten. Wil je gelijk meer weten, schroom dan niet om direct contact met mij op te nemen. Natuurlijk probeer ik je ook via de website meer informatie te geven.

Home > >

Psychotherapie waalwijk

Psychotherapie is een vorm van gesprekstherapie. Als je psychotherapie krijgt, voer je een aantal gesprekken met een therapeut. Dat is meer dan 'gewoon praten': je leert in psychotherapie onder andere wat je zelf kunt doen om jouw klachten te verminderen. 

Een psychotherapist of therapeut is een geschoolde professional om mensen te helpen met diverse mentale problemen, zoals angsten, depressie, stress, negatief zelfbeeld, lage zelfwaardering en andere vervelende gevoelens. Psychotherapie noemt men ook een gesprekstherapie waarbij je bewust wordt hoe jij in het leven staat, wat je bezighoudt, waar je interesses liggen. Je wordt bewust van je eigen mindset, welke al vanaf je geboorte zich heeft ontwikkeld.

 

Meer over psychotherapie

Even bellen?

De ultieme probleemoplosser bestaat niet. Maar de ene hulpverlener past wel beter bij jou dan de ander. Of het klikt, weet je eigenlijk pas als je elkaar spreekt. Ja toch? Maak gewoon een belafspraak. Dan hebben we ook jouw kant van het verhaal en kun je makkelijker en sneller bepalen of je met mij in zee wilt. Mijn grootste talent? Ik ontdek jouw angel, welke pijn doet, in de weg zit of voor stress zorgt. Ik maak hem voor je zichtbaar, ondersteun je, zodat jij het zelf kunt bewerken en verwijderen. Mijn kracht is kansen zien om beter te worden!

 

Ik wil graag eens vrijblijvend bellen

Contact

Ruud van Lent
Burgemeester Verwielstraat 2E
5141 BD Waalwijk
Noord Brabant
Telefoonnummer: 06 - 10 266 452
E-mailadres: info@ruudvanlent.nl
linkedIn
Sluiten

Loop jij kans op een burn out?

Doe de gratis test en kijk hoe het nu ├ęcht met je gaat. Gratis Test
Nee dank je.